Conectare anonimă. Mark Zuckerberg A Anunțat Conectarea Anonimă La Aplicațiile Facebook | Știri


Facebook Log In, conectare anonimă duminică, 3 mai Facebook Log In, conectare anonimă Pentru a mentine privată activitatea utilizatorilor săi, Facebook va introduce caracteristica Anonymous Login, astfel încât acestia sa decida daca să distribuie conectare anonimă nu informații personale.

Cele Mai Solicitate 9 Limbi în Portalul de resurse umane Glassdoor a publicat o listă cu cele mai solicitate profesii în și, după cum sa dovedit, mai mult de jumătate dintre acestea necesită abilități de programare.

Anterior, utilizatorii trebuiau sa efectueze un schimb de date cu caracter personal pentru a accesa aplicatii de la terți, cum ar fi Candy Crush. Un utilizator nu avea libertatea de a alege ce informații doreste sa le distribuie, ci trebuia sa accepte ce îi solicita aplicatia. Totul este insă pe cale să se schimbe, datorită caracteristicii de autentificare anonimă.

un femei care caută o bărbat pentru o noapte Site ul de dating expatria i in Camerun

Anul trecut Facebook a anunțat că va introduce in primăvara viitoare un nou API, care va oferi utilizatorului si nu dezvoltatorului aplicatiei posibilitatea de a alege ce informații poate accesa o aplicație. Dezvoltatorilor li s-a oferit o fereastră de un an să se pregătească pentru schimbare.

femei divortate din Constanța care cauta barbati din Cluj-Napoca Descrierea e antionului unei persoane pentru site ul de dating

Utilizatorii vor putea să decidă ulterior dacă doresc să conectare anonimă alte informații suplimentare, după ce înțeleg mai multe despre aplicatie", a dezvăluit Conectare anonimă la momentul respectiv. Un an mai târziu, Facebook a ramas fidel promisiunii, anuntand ca in curand utilizatorii care vor accesa orice aplicatie terță parte, folosind logarea prin Facebook, vor avea facilitatea de a fi ghidati într-o pagină de autentificare, unde vor avea posibilitatea de a alege ce seturi de date sunt dispuși să conectare anonimă.

De exemplu, dacă utilizatorii doresc doar să ofere data calendaristica a accesarii și locația de unde este efectuata accesarea, ei pur și simplu vor bifa respectivele categorii si le vor debifa pe celelate.

Alte funcționalități variază în funcție de produs Disponibilitatea și funcționalitățile aplicației Găsire pot varia în funcție de țară sau regiune. Găsirea dispozitivului pe o hartă Deschide aplicația Găsire. Alege fila Dispozitive sau Articole. Selectează dispozitivul sau articolul pentru a-i găsi localizarea pe hartă.

De asemenea, aplicațiile nu vor putea posta pe Facebook fără permisiunea utilizatorului. Datorita acestui nou mod de logare anonim la aplicațiile terțe părți, utilizatorii vor putea să exercite mai mult control asupra informațiilor pe care le distribuie. Decizia Facebook va ajuta si la atenuarea temerii utilizatorilor că aplicațiile le accesează informații private.

Dating site fara solicitare de card de credit femei frumoase care cauta barbati pentru o noapte čačak

Insa cei care au utilizat anterior conectarea la aceste aplicatii prin cont de Facebook nu au o modalitate ușoară de a sterge informațiile distribuite anterior prin aplicatii terte, ci pot doar să solicite creatorului aplicației sa șteargă conectare anonimă anterior distribuite. Dezvoltatorii de aplicatii care doresc sa implementeze logarea anonima conectare anonimă propriile aplicatii trebuie sa se inscrie in programul beta Facebook de Conectare Anonimă.

Publicat de.