Femeia africana


Account Options

English Actualizat acum Femeile din Africa de Sud ar putea avea legal mai mulți soți. De ce se Femeia africana vehement bărbații poligami Duminică, 27 iunieActualitate Internaţional Casatorie Foto: Pixabay O propunere a guvernului sud-african privind legalizare a poliandriei - atunci când o femeie are mai mult de un soț în același timp - a dus la proteste din partea conservatorilor, relatează BBC. Cei mai acerbi critici ai proiectului sunt bărbații poligami și clericii.

Acest lucru nu-l surprinde pe profesorul Collis Machoko, un academician de renume pe această temă.

  • Statueta decorativa, femeie africana | newvisionromania.ro
  • Decoratiune Femeie africana 3 - newvisionromania.ro
  • Однако я намереваюсь изменить тему разговора, поскольку время наше крайне ограничено.
  • Femeie Africana - newvisionromania.ro
  • Cercetarea tunica a femeilor
  • Contacte sexuale reale

Femeia africana știm ce să facem cu femeile pe care nu le putem controla". Africa de Sud are una dintre cele mai liberale constituții din lume, care permite căsătoriile între persoane de același sex și poligamia pentru bărbați. Omul de afaceri și personalitate TV Musa Mseleku - care are patru soții Sallan e Senior Man Intalnire se numără printre cei care se opun poliandriei.

barbati din Timișoara care cauta femei frumoase din Sibiu

Dar copiii acelor oameni? Cum își vor cunoaște identitatea? Este nemaiauzit. Va plăti femeia acum lobola [prețul miresei] pentru bărbat.

femei frumoase din anenii noi

Se va aștepta ca bărbatul să-și ia numele de familie? Machoko a cercetat poliandria în țara sa de naștere - vecina Zimbabwe. El a vorbit cu 20 de femei și 45 de co-soți care au practicat-o, chiar dacă astfel de căsătorii sunt tabu și nu sunt recunoscute legal.

Забытые деревни Урала. Есть ли жизнь в заброшенных местах?

Femeia africana acestea se datorează fricii de represalii și persecuții". Participanții la studiul lui Machoko trăiesc cu toții separat, Femeia africana au fost dedicați uniunii poliandre și au fost deschiși între ei.

Am gasit 15 anunturi

Când era adultă, a început să întrețină relații sexuale cu mai mulți parteneri care erau toți conștienți unul de celălalt. În poliandrie, femeia inițiază adesea relațiile și invită soții să adere la uniunea ei.

Femeia care cauta ciudat

Unii plătesc prețul miresei, alții aleg să contribuie cu mijloacele de trai. Ea are puterea de a elimina un co-soț dacă crede că acesta îi destabilizează celelalte relații.

Împotrivirea clericilor

Machoko a spus că dragostea este principalul motiv pentru care bărbații pe care i-a Femeia africana au spus că au fost de acord să fie co-soți. Nu au vrut să riște să-și piardă soția. Unii bărbați s-au referit și la faptul că nu și-au satisfăcut sexual soțiile, fiind de acord cu sugestia unui co-soț pentru a evita divorțul sau aventurile.

Un alt motiv Femeia africana fost infertilitatea - unii bărbați au consimțit ca soția să ia un alt soț, astfel încât să poată avea copii. Femeia africana clericilor Prof.

Miercuri, 9 iunieActualitate Internaţional Gosiame Thamara Sithole alaturi de sotul ei Foto: Captura YouTube O femeie din Africa de Sud a dat naştere luni Femeia africana la zece copii, cu doi mai mulţi decât preconizau iniţial medicii, într-un spital din Pretoria, a informat marţi presa locală citată de agenția EFE și Agerpres. Mama, care se numeşte Gosiame Thamara Sithole şi are 37 de ani, se afla în cea de-a a săptămână de sarcină, a declarat soţul său, Teboho Tsotetsi, publicaţiei locale IOL.

Machoko a spus că nu este conștient de căsătoriile poliandre din Africa de Sud. Cu toate acestea, activiștii pentru egalitatea de gen au cerut guvernului să legalizeze astfel de uniuni în interesul egalității, întrucât legea permite în prezent unui bărbat să ia mai multe soții.

Propunerea lor a fost inclusă într-un document - cunoscut oficial drept o Carte verde - pe care guvernul l-a lansat pentru dezbatere publică în Femeia africana ce se angajează să realizeze cea mai mare reformă a legilor căsătoriei de când s-a încheiat guvernarea minorității albe în Deși comunitățile în cauză au salutat în mare măsură acest lucru, propunerea de legalizare a poliandriei a fost condamnată de clerici care Femeia africana locuri în parlament. Citeste doar ceea ce merita.

Africa de Sud propune ca femeile să poată avea mai mulți soți. Proiectul a stârnit furie, inclusiv în rândul Femeia africana poligami Foto: GttyImages O propunere a guvernului sud-african de legalizare a poliandriei — situația în care o femeie are mai mulți soți în același timp - a stârnit proteste din partea conservatorilor din țară. Aceasta, deși Africa de Sud are una dintre cele mai liberale constituții din lume, permițând căsătoriile între persoane de același sex și poligamia pentru bărbați, relatează BBC. Printre cei care se opun poliandriei este și omul de afaceri și vedeta TV Musa Mseleku, care are patru soții.

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.