Intalnire canadiana. Relaţii politice | AMBASADA ROMÂNIEI în Canada


În scopul exclusiv al efectuării unei programării, VFS Global va colecta informații personale de la solicitant.

Intalnire canadiana

Nu includeți alte informații personale, altele decât cele impuse de sistemul de programare a întâlnirilor în e-mailuri, webchat, SMS sau alte comunicații electronice care nu sunt sigure. Solicitantului i se va solicita un formular de consimţământ în acest sens.

Intalnire canadiana

Criteriile pentru o programare de urgență sunt următoarele: - Decesul unui membru de familie apropiat, cu reședință în Canada - Starea de Cauta i femeie Tizi Ouzou critică a unui membru de familie apropiat, cu reședință în Intalnire canadiana. IRCC ar putea lua în considerație această informație la procesarea solicitării respective. O programare de urgență pentru prelevarea datelor biometrice nu va influența termenul de procesare al solicitării de către IRCC sau rezultatul acesteia.

Intalnire canadiana

Vă atenționăm asupra faptului că programările de urgență nu pot fi făcute online. Pentru a face o programare de urgență vă rugăm să contactați Centrul de Apel al Centrului de Vize sau să vă Intalnire canadiana la Centrul de Vize în persoană.

Pe net Vă rugăm să dați clic aici pentru a programa o întâlnire. Linkul vă va redirecționa către un ecran de Conectare la Programări, care Intalnire canadiana permite să: Programaţi o întâlnire Reprogramaţi o întâlnire Anulaţi o întâlnire Va trebui să urmați instrucțiunile menționate în pagină pentru a vă crea propriile acreditări de conectare și pentru a programa o întâlnire.

Vă rugăm să rețineți: VFS Global va colecta informațiile dvs.

Intalnire canadiana

Vi se va solicita să completați un formular de consimţământ. Scrisoarea de programare va oferi detalii despre data, ora și locația programării, împreună cu alte informații relevante.

Intalnire canadiana

Va trebui să vă prezentați la Centrul de Vize Canada cu 15 minute înainte de ora stabilită. Puteți da clic aici, pentru Intalnire canadiana afla informații despre reglementările de securitate în cadrul Centrului de Vize.

Dacă nu este furnizată o adresă Intalnire canadiana e-mail, vi se va trimite o notificare prin SMS care confirmă data și ora programării pe numărul de telefon mobil înregistrat. Un agent de contact al centrului va fi disponibil pentru a vă ajuta cu programarea, reprogramarea sau anularea unei întâlniri.

Intalnire canadiana