Intalnirea musulmanilor. Întâlnire istorică în Irak. Papa Francisc l-a vizitat pe liderul musulmanilor șiiți


Întâlnirea de prietenie dintre tinerii creștini și musulmani Taizé, iulie, Suntem încântați să vă invităm la această Întâlnire pentru tinerii creștini și musulmani. Tema pentru sfârșitul de săptămână va fi: Să ieșim în întâmpinare, să trăim și să acționăm împreună Vă rugăm anunțați-vă prietenii musulmani despre acest eveniment.

Destinat adulților peste 17 ani Adăugați în lista de dorințe Instalați Cerere de întâlnire musulmană pentru toți musulmanii din România, Moldova Intalnirea musulmanilor Voivodina Serbia care caută seriozitate și o căsătorie musulmană. Toți bărbații și femeile musulmane care doresc să aibă o căsătorie halală pot folosi aplicația noastră de întâlnire musulmană pentru a găsi un suflet pereche.

Intalnirea musulmanilor

Cu chat-ul nostru musulman întâlnesc bărbați și femei singure din orașul tău și au o căsătorie musulmană frumoasă, aici oamenii vin zilnic să discute între bărbatul musulman și bărbat. Această aplicație de întâlnire gratuită este creată pentru a facilita și ajuta musulmanii singuri să își găsească sufletul Intalnirea musulmanilor.

Aplicația noastră de întâlnire este făcută pentru cei care caută single-uri musulmane pentru căsătorie și care respectă regulile logodnei islamice.

DESPRE IMBRACAMINTEA MUSULMANILOR

Dacă sunteți un bărbat musulman Intalnirea musulmanilor căutați o femeie musulmană, cu respectarea valorilor umane și morale care sunt apărate de islam, sunteți bineveniți.

Femeile musulmane singure care doresc o relație serioasă Intalnirea musulmanilor găsi cu ușurință un bărbat musulman serios pentru căsătorie și o întâlnire halală pe Zazaw.

Intalnirea musulmanilor

Zazaw vă oferă un chat online gratuit pentru a discuta nelimitat și a face o întâlnire musulmană. Zazaw este un loc de întâlnire și căsătorie pentru single-uri musulmani: persoană cu handicap, bărbat în vârstă, femeie matură, bărbat divorțat sau femeie divorțată, toți musulmanii care caută o relație serioasă și căsătorie sunt bineveniți.

Intalnirea musulmanilor

Afișați mai mult.