Târgu secuiesc, Fiţi oaspetele nostru! Cele mai bune pensiuni în locaţii pe care le iubiţi.


Este un oraș fermecător în valea Râului Negru. Pe terenul orașului s-a aflat o tabără militară romană, care a supravegheat trecătoarea Oituz.

târgu secuiesc

Prefixul Kézdi se referă la domiciliul secuilor în secolul al XI-lea, la Saschiz, cum se numește astăzi. Regele Sighismund a declarat localitatea ca loc de târguri, atunci încă cu numele Târgul Turiei.

  • Anunturi Gratuite Targu Secuiesc - Peste 4 milioane anunturi - newvisionromania.ro
  • Dating Man Elbeuf
  • Femeie care cauta un barbat pentru casatorie Maroc
  • POR Târgu Secuiesc Numele oraşului Târgu Secuiesc este menţionat de prima dată înîn Regele Sighismund a declarat localitatea ca loc de târguri, atunci încă cu numele Târgul Turiei.

În evul mediu a avut o industrie importantă de bresle. În timpul revoluției din a fost centrul apărării din Trei Scaune, Gábor Áron a turnat în locul aceasta tunurile vestite.

târgu secuiesc

Statuia turnătorului de tunuri se află în centrul orașului din anul O caracteristică specială a orașului sunt porțile, care formez capătul străzilor din centru. Muzeul de Bresle Incze László este de vizitat în clădirea fostei primării al orașului, aici este de găsit și unica copie al tunului, fabricat de Gábor Áron.

Târgu Secuiesc

Originalul târgu secuiesc fost readus în anul la Sfântu Gheorghe, în Ținutul Secuiesc. Târgu Secuiesc s-a unit cu Kanta în anulși în cu Ruseni.

În prezent Lunga, Tinoasa și  Săsăuși aparțin orașului. Biserica reformată a fost construită în anul în locul bisericii din evul mediu.

  • Despre Târgu Secuiesc | newvisionromania.ro
  • Cauta i femeie Taza
  • Caut femei din ClujNapoca
  • Vedere din centrul istoric Curțile orașului Centrul de formă ovală, care a fost și piața orașului, are un stil unic în Europa: din el ies în forma razelor soarelui așa-numitele "udvarterek" în traducere aproximativă "curți"niște străduțe înfundate în oraș există 72 asemenea "străduțe".

A fost distrus în incendiul dinreînnoirea a fost finalizată în anul Centru orașului cu formă de trapez este înconjurat de clădiri din secolul al XVIII-XIX-lea, clădirea primăriei actuale al orașului a fost construită ca trezorerie în anul Școala târgu secuiesc secui, școala militară a fost construit între și în stil neoclasic.

Târgu Secuiesc este numit orașul târgu secuiesc, cizmarilor și al curțiilor, după Orbán Balázs este Parisul ținutului Trei Scaune.

târgu secuiesc